Värikkäät sukat netistä | Ehana - Sockstore www.ehana.fi

Valmistajat

Tällä hetkellä valikoimassamme on sukkia viideltä eri valmistajalta. Jokainen näistä valmistajista on tarkoin valittu. Kun etsin uusia sukkia valikoimaan, haluan että sukat ovat hauskoja, värikkäitä ja yritys niiden takana ei ole pelkkä kasvoton korporaatio. Tässä pienet esittelyt sukkamerkeistämme!
-Emmi
-
Sock It To Me
Sock it to me:n motto on: ole mukava ja työskentele kovasti. Sock It To Me luo hauskoja sukkia ja alusvaatteita kaikista mahdollisista aiheista. Meidän valikoimastamme voit löytää heiltä muun muassa Tacosaurus -sukat miehille tai cactuksen ja kissojen sekoitus Catcus -sukat naisille + monia muita. He rakastavat tuotteitaan ja niin minäkin.
Heidän tuotteitaan voi löytää ympäri maailmaa, mutta ainakaan minä en ole löytänyt niitä muualta Suomesta. Heidän tarinansa on alkanut sekaisesta makuuhuoneesta jo vuonna 2004. Usko siihen, että tavallinen voi olla epätavallista on saanut heidät luomaan ihania sukkia vuodesta toiseen.
Sukat on suunniteltu Yhdysvalloissa ja teetetty Koreassa.
Sukkia löytyy koossa 35/36-40/41 ja 40-46.
-
Woven Pear
Woven Pearilla kaikki lähtee siitä, että myös jalat tarvitsevat rakkautta. Myös minä ajattelen samalla tavalla. Sukat on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, ja koristeltu mitä ihanemmilla kuvioilla, jotta sukat tuntuisivat pehmeiltä ja lämpimiltä, samalla kuitenkin hengittäen.
Sukat on suunniteltu pilke silmäkulmassa, ja mikäli ne saavat sinut hymyilemään, on siinä onnistuttu. 
Sukat on suunniteltu Yhdysvalloissa ja teetetty Kiinassa.
Sukat on suunniteltu sopimaan koolle 36/37-42.
-
BlueQ
BlueQ:lle sukat ovat yksi monista tuotteista. Kaikissa tuotteissa yhdistyy kuitenkin hauskuus. He haluavat että asiakas on iloinen, aivan kuten mekin. Valikoimastamme löytyvät BlueQ sukat on varustettu hauskoilla, ehkä hieman sarkastisillakin teksteillä. Anyway, näitä sukkia kannattaa käyttää pilke silmäkulmassa.
Valikoimassamme on BlueQ:n sukkia miehille ja naisille.
Sukat on suunniteltu Yhdysvalloissa ja teetetty Kiinassa.
Sukkia löytyy koossa 35-40 ja 40-45.
-
Socksmith
 Socksmithin motto ''ei tylsiä sukkia'' näkyy heidän valikoimassaan. Sukat on suunniteltu Santa Cruzissa. Kun sukat tuovat hymyn huulille ja ne tuntuvat jaloissa mukavalta, on suunnittelussa onnistuttu. Sukkien suunnittelussa ei pelätä ajatella isosti. Mitä värikkäämpää ja hauskempaa, sitä enemmän se on Socksmith.
Meidän valikoimasta löytyy Socksmithin sukkia miehille ja naisille. Näitä värikkäitä sukkia ovat muun muassa vaalean siniset maitotölkki + keksi -naisten sukat ja miehille toimistoapinat puvut päällä tai voimamies -sukat.
Sukat on suunniteltu Yhdysvalloissa ja teetetty Koreassa.
Sukkia löytyy koossa 36/37-40/41 ja 41-46.
-
American Socks
American Socks suunnittelee ja valmistaa sukkansa Barcelonassa, Espanjassa. Sukat ovat saaneet inspiraationsa 70 -luvun skeittareilta ja tuovat mukanaan jalkoihisi urbaanin asenteen. Sukat on suunniteltu kestämään ja toimintaan, täydelliset päivittäisen käyttöön jokaiseen elämäntyyliin.
American Socks tuottaa sukkansa ympäristöystävällisesti, joka näkyy materiaalivalintoina sekä värjäyksessä. Valikoimasta löytyy polveen ja sääreen ulottuvia sukkia. Polvisukat, sekä valkoiset sääreen ulottuvat ovat yhtä kokoa 36-46 ja sääreen ulottuvat värikkäät sukat löytyvät koossa 38-41 sekä 42-47.
-

Tiedätkö kivan sukkavalmistajan, jonka tuotteet pitäisi ehdottomasti löytyä kaupasta? Laita viestiä emmi@ehana.fi ja tutkitaan, olisiko meillä mahdollista tehdä yhteistyötä.