Miesten ja naisten värikkäät sukat | Toimitus | Ehana - Sockstore

Toimitus & palautus

MAKSU JA TOIMITUSEHDOT

MAKSUTAVAT

Tilaukset voidaan maksaa verkkopankissa.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulumme ovat 3,50 euroa tilaukselta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Tilaussumman ollessa vähintään 35€, ei toimituskuluja veloiteta.

TOIMITUKSET

Tuotteet lähetetään viimeistään 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Parhaimmillaan sukat voivat olla sinulla jo seuraavana päivänä tilauksesta. Riippuen paikkakunnastasi ja Postin toiminnasta tilaukset saapuvat kotiisi tai lähimpään postiin 7 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Viikonloput ja pyhät voivat hidastuttaa postin kulkua. Sukat lähetetään pääsääntöisesti kirjeenä. 

TUOTTEEN PALAUTUS & VAIHTO

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa 3 päivän päästä tuotteen lähetyspäivästä, tuotteet lähettämisestä tulee aina sähköposti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja eikä mitään siihen kuuluvia osia ole saanut irroittaa (esim. sukkien lipare).

Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia emmi@ehana.fi, niin saat siihen tarkemmat ohjeet. Palauttaessasi tuotteita, pakkaa ne asiallisesti, niin että mikään osa niistä ei vahingoitu ja lähetä takaisin. 

Lähetyksen mukana täytyy olla kuitti tai kopio siitä. Kauppasumma maksetaan takaisin 30 vuorokauden kuluessa. Asiakas on velvollinen maksamaan tuotteiden palautuksesta aiheutuvat postikulut. 

Jos koko tilaus palautetaan, vähennetään palautuksesta toimituskulut 3,50€ kaikista tilauksista, vaikka tilauksen arvo olisi ollut yli 35,00€. Jos tuote on tilattu kampanja-aikana, jolloin on ollut ilmaiset toimituskulut, vähennetään palautettavasta summasta toimituskulut 3,50€.