Miesten ja naisten värikkäät sukat | Toimitus | Ehana - Sockstore

Toimitus & palautus

MAKSU JA TOIMITUSEHDOT

MAKSUTAVAT

Tilaukset voidaan maksaa joko verkkopankissa, luottokortin kautta tai Collector laskulla. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydäthttps://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydäthttps://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulumme ovat 3,00 euroa tilaukselta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Tilaussumman ollessa vähintään 35€, ei toimituskuluja veloiteta.

TOIMITUKSET

Tuotteet lähetetään viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksesta. Parhaimmillaan sukat voivat olla sinulla jo seuraavana päivänä tilauksesta. Riippuen paikkakunnastasi ja Postin toiminnasta tilaukset saapuvat kotiisi tai lähimpään postiin 7 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Viikonloput ja pyhät voivat hidastuttaa postin kulkua. Sukat lähetetään pääsääntöisesti kirjeenä. 

TUOTTEEN PALAUTUS & VAIHTO

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa 3 päivän päästä tuotteen lähetyspäivästä, tuotteet lähettämisestä tulee aina sähköposti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja eikä mitään siihen kuuluvia osia ole saanut irroittaa (esim. sukkien lipare).

Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia emmi@ehana.fi, niin saat siihen tarkemmat ohjeet. Palauttaessasi tuotteita, pakkaa ne asiallisesti, niin että mikään osa niistä ei vahingoitu ja lähetä takaisin. 

Lähetyksen mukana täytyy olla kuitti tai kopio siitä. Kauppasumma maksetaan takaisin 30 vuorokauden kuluessa. Asiakas on velvollinen maksamaan tuotteiden palautuksesta aiheutuvat postikulut. 

Jos koko tilaus palautetaan, vähennetään palautuksesta toimituskulut 3,00€ kaikista tilauksista, vaikka tilauksen arvo olisi ollut yli 35,00€. Jos tuote on tilattu kampanja-aikana, jolloin on ollut ilmaiset toimituskulut, vähennetään palautettavasta summasta toimituskulut 3,00€.