Sukat netistä - Miten ja miksi? – Ehana - Sockstore

Sukat netistä - Miten ja miksi?

ehana ehanasockstore Emmikemppainen sukat sukat netistä Sukkakauppa sukkatilaus värikkäät sukat verkkokauppa

Perustin Ehana - Sockstoren värikkäiden sukkien verkkokaupan noin 11 kuukautta sitten. Tähän mennessä olen päässyt toimittamaan lähemmäs 1000 paria sukkia uusille värikkäiden sukkien ystäville. Minulle on ollut aina tärkeää, että sukkien tilaaminen on asiakkaille helppoa, ja sukat saapuvat kotiovelle nopeasti tilauksen jälkeen.
kahvi_sukat_ehana_sockstore

Miksi sukat kannattaa ostaa netistä?

Olen itse ollut aina värikkäiden sukkien ystävä. Kuitenkin kyllästyin siihen että värikkäitä sukkia sai aina etsimällä etsiä niin verkosta, kuin kivijalkamyymälöistä, ja useimmiten vielä huonolla menestyksellä. Samalla kun olen saanut ilahduttaa iloisella sukkakaupallani muita, olen tietysti saanut omaan sukkakaappiini täydennystä. Sukat kannattaa ostaa netistä, sillä olen halunnut koota sukkakauppaani laajan valikoiman värikkäitä iloisia sukkia eri toimittajilta, ja pyrin kasvattamaan valikoimaa koko ajan.

Tilatessasi sukkia, sinun ei tarvitse vaivautua edes postiin, koska kaikki sukat toimitetaan sukkakaupan omassa värikkäässä kirjekuoressa postilaatikkoon. Helppoa vai mitä?
 
 No Shit sukat & Lettusukat löytyvät

Miten sukkien ostaminen netistä toimii?

Olen halunnut tehdä verkkokaupan selkeäksi ja helpoksi käyttää. Sukat löytyvät kokoluokittain eri sivuilta ja sukkakaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat. Pyrin lähettämään kaikki sukkatilaukset muutaman päivän sisällä tilaamisesta, ja kuten aikaisemmin mainitsin, ne tulevat suoraan postilaatikkoon Ehana - Sockstoren omassa värikkäässä kirjekuoressa.
Minulla on tunne, että sukkien ostaminen netistä on helpompaa kuin muiden vaatteiden, sillä ostaessasi sukkia, koko osuu useimmiten täysin kohdalleen. Ja tietty jos koet, että sukat eivät olleetkaan juuri sinulle ja tulet katumapäälle, on käyttämättömillä ja avaamattomilla sukilla palautusoikeus. Toimituskulutkaan eivät päätä huimaa, tilauksen ollessa vähintään 35€ ei toimituskuluja sukissa ole ja jos tilaus jää alle 35€, on toimituskulut 3,50€. Tarkempiin toimitusehtoihin voi tutustua tarkemmin täällä
-Emmi
PS. Tilaa sukat pukinkonttiin viimeistään 18.12 ja ne ehtivät aatoksi perille. Kauppaan!

Older Post Newer Post


Leave a comment