Paras lahja valmistuvalle, ylioppilaalle ja hääparille – Ehana - Sockstore

Paras lahja valmistuvalle, ylioppilaalle ja hääparille

blueQ ehanasockstore emmikemppainen häälahja hääpari häät lahja paras lahja sukat sukat lahjaksi sukat netistä Sukkakauppa värikkäät sukat ylioppilas ylioppilaslahja

PARAS LAHJA

Hyvien lahjojen löytäminen on vaikeaa. Kuinka ostaa varmasti käyttöön tuleva paras lahja, joka on vastaanottajan näköinen ja tulee varmasti tarpeeseen. Voin kertoa sen sinulle. Osta lahjaksi värikkäät sukat. Me kaikki tarvitsemme sukkia, ja mikäpä olisi parempaa kuin värikkäät sukat. Joten unohda Mariskoolit, kakkulapiot ja kaiken maailman vaasit, ja astu värikkäiden sukkien maailmaan.

Sinun on mahdollista tilata myös sukat lahjaksi, jolloin lähetän sukat suoraan vastaanottajalle ja mukaan liitetään haluamasi teksti. Lisätietoja sukat lahjaksi -palvelusta tästä.

YLIOPPILASLAHJA

Yllätä ylioppilas omaperäisellä ja hauskalla ylioppilaslahjalla. Kuka ylioppilas tarvitsee lahjaksi 4 pakettia aterimia tai 20 muumimukia? Ehkäpä hankit tämän kevään ylioppilaalle lahjaksi jotain mikä tulee varmasti käyttöön?

Miten olisi esimerkiksi nämä nasevat sukat ylioppilaslahjaksi BlueQ: lta?

   

Täältä               &               Täältä

HÄÄLAHJA

Haluatko olla yksi heistä, jotka tuovat häälahjaksi viinilaseja? Tai niitä iänikuisia vaaseja? Vai haluaisitko olla se vieras jonka häälahja menee oikeasti käyttöön ja joka muistetaan aina kun lahjaa katsotaan? Jos vastasit kyllä kahteen jälkimmäiseen olet oikeassa paikassa. Ostappa häälahjaksi värikkäät sukat, tässä vielä muutama esimerkki:
   
Täältä                  &               Täältä   

SUKAT LAHJAKSI

Häälahjan ja ylioppilaslahjan ostaminen Ehana - Sockstoresta on helppoa, vaikka et pääsisikään itse paikalle juhliin. Voin nimittäin toimittaa sukat suoraan vastaanottajalle puolestasi aivan ihanassa värikkäässä kirjekuoressa, ilman lisäkustannuksia sinulle. Tilausvaiheessa laitat toimitusosoitteeksi haluamasi osoitteen, liität mukaan haluamasi tekstin, maksat tilauksen normaalisti ja sukat ovat jo melkein matkalla uusille omistajille. Lisätietoja tästä. Toimituskulutkaan eivät Ehana - Sockstoressa päätä huimaa. Alle 35€ tilauksissa ne ovat 3€ ja kun tilauksesi loppusumma on yli 35€ ei toimituskuluja tule ollenkaan.
Nyt siis shoppailemaan parhaat ylioppilaslahjat ja häälahjat Ehana - Sockstoresta!
-Emmi

Older Post Newer Post


Leave a comment