Päivä Ehana - Sockstoressa | www.ehana.fi

Päivä Ehana - Sockstoressa

ehanasockstore emmikemppainen sukat sukat netistä sukkatilaus verkkokauppa verkkokauppias yrittäjänpäivä

Moi!
Tykkään lukea kirjoituksia, joissa on kuvattu yrittäjän omaa päivää. Sitten ajattelin, että olisi hauskaa tehdä sama myös omasta päivästä. Joten tässä se nyt on! Perustiistai Ehana - Sockstoressa.
AAMULLA
Päivä alkaa sähköposteihin vastaamalla ja tsekkaamalla tulleet sukkatilaukset. Aamukahvin lomassa näpyttelen vastauksia maileihin ja sukkatilauksien kuitit mukaan kirjekuoriin. Tsekkaan myös kuinka facebook markkinoinnit ovat toimineet, ja olisiko jotain mitä voisin muuttaa. Ja ainahan siellä on. Tämä on sellainen asia, että aina voi olla parempi ja tietää enemmän, puhumattakaan sitten googlesta, huoh. Tämän jälkeen hieman ulkoilua koiran kanssa auringonpaisteessa.
PÄIVÄLLÄ
Uudet sukat American Socks:ilta ovat saapuneet. Kirjoitan niille tuotetekstit, sekä  nappaan ja muokkaan tuotekuvat. Tarkoituksena saada sukat kauppaan lähipäivinä. Opiskelen taas hieman lisää googlen markkinoinnista, ja ehkä pian alan jo tajutakkin siitä enemmän. Siinä on niin paljon asioita, joita täytyy ottaa huomioon. Pakkaan myös sukkatilaukset, että ne ehtivät vielä saman päivän postiin. 
ILTAPÄIVÄLLÄ
Kiikutan sukkatilaukset postilaatikkoon ja samalla ulkoilutan koiraa. Tämän postikeikan jälkeen pakkaan laukkuun urheilukamat, hyppään autoon ja hurautan Tampereelta Ylöjärvelle tekemään muutaman tunnin personal trainer -keikan. 
ILLALLA
Olen kotona noin 20.30 ja taas noin 12 tunnin työntäytteinen päivä on hurahtanut ohi todella nopeasti. Mutta parasta on, että yksikään päivä ei ole samanlainen!
-
Haluaisitko blogikirjoituksen jostain erityisestä aiheesta? Jätä viestiä alle tai laita sähköpostia emmi@ehana.fi
Sukkia pääset shoppailemaan tästä!

Older Post Newer Post


Leave a comment