Minne sukat meni? | Sukkien peseminen pesukoneessa – Ehana - Sockstore

Minne sukat meni?

ehanasockstore Emmikemppainen häviävät sukat sukat netistä sukat pesukoneessa Sukkakauppa sukkien pesu värikkäät sukat

Moi!
Mulla häviää sukkia. Ja kun niitä häviää, ehkä yleisin ''sukkahävittäjä'' on pesukone tai kuivausrumpu. Aika usein ne ''syö'' sukkaparin toisen puoliskon. Ajattelin jakaa kanssanne vinkit joilla itse yritän välttää sukkien häviämistä. 
Mutta toisaalta, jos niitä häviää, voit aina ostaa uuden ihanan parin Ehana - Sockstoresta, koska uusia sukkiahan nyt tarvii aina, varsinkin värikkäitä ja hauskoja, vai mitä?
ehana - that sockstore sukkakauppa
1. Katoppa vähän miten kannat niitä pyykkejä
Vaikka niin yksinkertaiselta se kuulostaakin, itse ainakin syyllistyn tähän. Kerään kaikki mahdolliset pyykit yläkerrasta syliini, lähden alakertaan, nakkaan ne suoraan pesukoneeseen, tyhjennän koneeseen vielä pyykkikorin, ja kone päälle. Kun kävelen ylös, kuuntelen että siellä se pesukone hurisee, ja samantien näen portaissa sukan tai pari. Ja niin niitä parittomia sitten syntyy, välillä vain hetkeksi, mutta joskus ikuisiksi ajoiksi.
2. Napsauta sukat yhteen
Olen törmännyt muutamiin sukkapidikkeisiin, jotka ovat pieniä muovisia klipsejä, joilla sukat saa näppärästi napsautettua yhteen. Klipsaa sukat yhteen ja heitä koneeseen. Tällä keinolla saisi vältettyä kohdan yksi, kun sukat tulisi tarkistettua klipsatessa ennen koneeseen heittämistä.
häviävät sukat, sukkien pesu ehana - sockstore
3. Käytä pesupussia
Varsinkin halutessasi sukkien kestävän pitkään, voi pesupussin käyttäminen pidentää niiden elinikää. Pesupussien on suunniteltu suojaavan niissä pestäviä vaatteita, ja pesukoneen myllytys on pesupussin sisällä oleville vaatteille paljon hellempi kokemus. 
4. Kerää yksinäiset sukat yhteen paikkaan
Kun sukat ovat kuivuneet ja on aika viedä puhtaat yksilöt vaatekaappiin, entä jos keräisit oman erillisen laatikon yksinäisille sukille, etkä laittaisi niitä samaan paikkaan missä kaikki muut sukat ovat. Itselläni on ainakin niin paljon sukkia, että jos laitan sinne viikolla 1 yksinäisen sukan ja viikolla 2 sen pari ilmestyy sinne, saattaa olla vasta viikolla 5 kun hyvällä tuurilla ne kohtaavat ja pariutuvat.
-
Ja jos nyt sattuu tilanne että sukkaparin toinen puolisko on kadonnut iäksi, ei välttämättä kannata heittää yksinäistä sukkaa roskiin. Kuulin vähän aikaa sitten että lasten keskuudessa on muotia käyttää eripari sukkia. Joten heittäydy villiksi ja yhdistele! Tai jos tämä vaihtoehto ei tunnu mukavalta, löydät uudet sukkaparit
Ja tammikuun ajan ilman postikuluja. Pistähän shopaten!
-Emmi
-
-

Older Post Newer Post


Leave a comment