Emmi Kemppainen blogi | Sukkakauppa Ehana - Sockstore

Ehana - Sockstore

ehanasockstore Emmikemppainen Sukkakauppa verkkokauppa

Moi!
Olen Emmi, Ehana - Sockstore:n perustaja. Ensimmäisessä blogissani avaan Ehanan perustamista. 
Unelmasta yritykseksi
Olen aina ollut yrittäjähenkinen. Tiedättekö sellainen ihminen, joka saa asioita aikaiseksi, ja jonka mielestä asiat voisi aina tehdä paremmin. No nyt minulla on mahdollisuus tehdä asiat juuri niinkuin itsestäni tuntuu. 
Pidän paljon sukista, erityisesti värikkäistä ja kuviollisista. Olin jo pitkään miettinyt yrityksen perustamista, mutta en ollut pystynyt jäsentämään päässäni täysin mitä haluaisin tehdä. Kun yhtenä päivänä selailin Pinterestiä, niin se iski muhun. Sukkakauppa värikkäille sukille, se on mun yritys. Annoin itselleni viikon harkinta-ajan, koska tiedän itseni, innostun asioista nopeasti ja välillä innostus lopahtaa yhtä nopeasti. Viikko kului ja olin edelleen innostunut. Olin viikon aikana etsinyt ja kontaktoinut sukkatoimittajia. Olin myös pyöritellyt päässäni nimiehdotuksia, joista Ehana jäi eniten mieleeni kummittelemaan.
ehana - that sockstore sukkakauppa netissä
Käynnistin toiminimeni, hankkiuduin tarvittaviin rekistereihin, tilasin sukat, joiden toimituksessa kesti viikosta kuukauteen, ja hankin kirjanpitäjän. Rakensin kauppani Shopify:n alustalle. Ei ehkä se helpoin vaihtoehto, jos englanti tuottaa tuskaa. Minulle englanninkielinen alusta on tosi jees, ja Shopifylla on mielestäni paljon hyviä artikkeleita liittyen nettikaupan perustamiseen, myyntiin ja markkinointiin.
Vihdoin oli aika julkaista kauppa. Jännitti todella paljon. Entä jos kukaan ei tykkääkään värikkäistä sukista? Entä jos kukaan ei osta? Entä jos tämä olikin huono idea? Entä jos epäonnistun? 
Tähän mennessä kauppa vaikuttaa todella hyvältä idealta. Tietysti kauppa ei ole mielestäni ikinä valmis, aina voi kirjoittaa parempia tuotetekstejä, ottaa parempia tuotekuvia, miettiä markkinointia ja tehdä myyntisuunnitelmia. Mutta parasta on, että voin kehittää kauppaani koko ajan. Eikä mielestäni ole mahdollista tehdä kerralla täydellistä. Varsinkaan koko ajan muuttuvassa digimaailmassa. Jokainen päivä tuo mukanaa jotain uutta, esimerkiksi tämä blogin kirjoittaminen. Uusien asioiden oppiminen on ihanaa.
Lopuksi, olen ylpeä, että sain otettua itseäni niskasta kiinni, ja rohkeutta lähteä yrittäjäksi, sukkakauppiaaksi. Iso kiitos kaikille tilauksen jo tehneille, olette valaneet uskoa aloittelevaan yrittäjään! 
Ps. Tammikuun ajan kaikki sukat toimitetaan ilman postikuluja, joten pistäkäähän shopaten www.ehana.fi!
- Emmi
Muista tykätä Ehanasta Facebookissa: Ehana - Sockstore sekä instagramissa: ehanasockstore, unohtamatta Pinterestiä: ehanasockstore!
Kuvat: Wovenpear

Newer Post


Leave a comment