3 syytä ostaa värikkäät sukat | Ehana - Sockstore värikkäitä sukkia

3 syytä ostaa värikkäät sukat

ehanasockstore Emmikemppainen sukat netistä Sukkakauppa värikkäät sukat

1. Pystyt salaa ilmaisemaan mielipiteesi.
Jos tuntuu että haluaisit puhua suusi puhtaaksi tai tunnustaa rakkautesi, mutta tilanteessasi se ei kannata, niin miksi ei sitten käyttäisi sukkia tähän. Voit esimerkiksi ilmaista sarkastisen asenteesi tiimipelaamista kohtaan näillä tai, kärsivällisyyden puutteesi näillä. Puhumattakaan sitten F*ck this shit -suosikkisukista, joilla voit ilmaista melkein ihan mitä vaan.
f*uck this shit - sukat
2. Mustaan pukeutuminen masentaa
Hertfordshiren yliopistossa oli tehty tutkimus, kuinka pukeutuminen heijastaa ja vaikuttaa mielialaan. Tutkimuksessa sanottiin muun muassa: ''moni tässä tutkimuksessa mukana ollut nainen koki, että hän voi muuttaa mielialaansa pukeutumalla toisin.” Joten eiköhän aloiteta päivät värikkäästi ja piristytytä samantien!
3. Mahdollisuus erottua massasta
Olen joskus kuullut, että puku etiketissä sukkien tulisi olla huomiota herättämättömät. Mutta jos olet värikäs persoona, miksi ei näyttäisi sitä myös juhlapukeutumisessa, tai ylipäätänsä kaikessa pukeutumisessa. Joten miksi et vähän käärisi lahjetta ja vilauttaisi värikästä säärtä, ja erottuisi siitä mustasta massasta. Ja tämä olisi suotavaa usein, sukkakauppias Emmin suositus on päivittäin.
kumiankkoja
Kuva täältä
-
Vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää tammikuun ilmaiset postitukset kaikkiin tilauksiin Ehana - Sockstoressa! Pistähän shopaten täällä, ja värikästä loppuviikkoa!
- Emmi / Ehana - Sockstore

Older Post Newer Post


Leave a comment